17 °C
Online izdanje
Subota, 27.svibnja 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Kronika
RSS feed
Današnji broj
Kronika
Povratak
Snažna eksplozija izbila ulazna vrata bibinjske Općine
Piše: Suzana Bandić
Policija je na mjestu događaja prikupljala podatke i materijalne tragove kako bi što prije rasvijetlili okolnosti događaja, počinitelja, motiv i sredstvo kojim je prizemlje općinske zgrade oštećeno
Foto: A. SITNICA

Snažna eksplozija odjeknula je u središtu Bibinja na Silvestrovo, 20-ak minuta prije ponoći. Prema informacijama iz Policijske uprave zadarske nepoznati počinitelj aktivirao je još uvijek nepoznatu eksplozivu napravu u 23.40 ispred ulaznih vrata u općinsku zgradu.

- Obrada ovog događaja je u tijeku. Ozlijeđenih osoba nije bilo, ali je nastala materijalna šteta na vratima i prozorima općinske zgrade, okolnih objekata te jednom automobilu koji se u trenutku eksplozije tu našao, kažu u Operativno-komunikacijskom centru zadarske policije koja je na mjestu događaja i u nedjelju ujutro prikupljala podatke i materijalne tragove kako bi što prije rasvijetlili okolnosti događaja, počinitelja, motiv i sredstvo kojim je prizemlje općinske zgrade oštećeno.

Od siline eksplozije izbijena su ulazna vrata u zgradu, u unutrašnjem dijelu popucala su stakla, a oštećenja su vidljiva i na zidnoj i stropnoj žbuci.

Policija istražuje je li općinska zgrada bila tek nasumičan odabir vandala ili smišljeno odabrani cilj. Državnom odvjetništvu za sada je prijavljen nepoznati počinitelj zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom.

Galerija slika
Komentari (1)

momcilo, prije 145d 6h
Četnički teroristi plaše mirni hrvatski puk !!!!!Odmah postaviti tablu "za dom spremni " ispred ulaza da se teroristi uplaše slavne hrvatske povijesti !

Komentiranje više nije dostupno
Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr