Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Još je puno posla pred nama

31.01.2012. 23:00
Još je puno posla pred nama


Atmosfera u momčadi je stvarno dobra, a igrači su sproveli na treninzima sve ono što smo zacrtali. Osim nekih sitnijih ozljeda nije bilo većih problema što je jako važno za svake pripreme – kazao je Zebić
U ponedjeljak navečer autobus s igračima i stručnim vodstvom NK Zadra stigao je u Donatov grad čime je dva dana ranije završila druga faza priprema određena u Rovinju. Istini za volju, nije imalo smisla ostajati u Istri kada su otpale planirane pripremne utakmice s Mađarima. Zadrani sigurno ne mogu biti zadovoljni jer se planiranih pet utakmica svelo na svega dvije i to s hrvatskim niželigašima Grobničaninom i Istrom. Vremena za plakanje nema, pripreme idu dalje i traže se novi sparing partneri kako bi se prvoligaš sa Stanova što bolje pripremio za proljetni dio prvenstva. Već je dogovorena utakmica s Pomorcem za petak, a vjerojatno će ih biti još.
– Što reći, osim ovog segmenta koji se tiče odigravanja oglednih utakmica, u globalu mogu biti zadovoljan onim što smo napravili u Rovinju – kazivao je jučer ujutro Zadrov strateg Dalibor Zebić.
– Atmosfera u momčadi je stvarno dobra, a igrači su sproveli na treninzima sve ono što smo zacrtali. Osim nekih sitnijih ozljeda nije bilo većih problema što je jako važno za svake pripreme. Naravno, svjesni smo da je još puno posla pred nama, i vjerujem da ćemo ga na kraju napraviti na najbolji mogući način.
Što se tiče igračkog kadra, Zebić smatra da je momčad ekipirana, iako ne otklanja mogućnost dolaska jednog napadača.
– Zna se što nam je značio Santini i napadu i kako je svojim golovima nosio cijelu momčad prošle jeseni. Naravno da bih volio još jednog kvalitetnog napadača vidjeti u svojoj momčadi. Međutim, mislim da od toga neće biti ništa. Provjerena imena su preskupa, a uzimati igrače od kojih ne znaš koliko možeš dobiti nema smisla. Međutim, nikada se ne zna. Vrlo mi je važno bilo da se pojačamo u fazi obrane i smatram da smo to ostvarili. Sada je najvažnije dobro se uigrati i nastavak prvenstva dočekati spremni – kazao je na kraju razgovora Zebić.