Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Ava Karabatić promovira svoju autobiografiju “Ja, nomad”

31.01.2017. 23:00
Ava Karabatić  promovira svoju  autobiografiju “Ja, nomad”


Nakon Osijeka, Vukovara, Podgorice, Budve i Dubrovnika  Ava Karabatić danas će i u Zadru promovirati svoju dugo najavljivanu autobiografiju “Ja, nomad” i to s početkom u 13 sati na zatvorenoj terasi Caffe bara “Kult”. Očekuje se i dolazak svih Avinih fanova.
Voljeli je ili ne, s njom je uvijek urnebesno zabavno, njezine su pojedine izjave već i kultne, a svega toga jako dobro je svjesna i Ava, pa je požurila napisati autobiografiju sa svojih samo 28 godina. Unatoč brojnim kritičarima, mora se priznati kako napisati knjigu nije lako i ne može to svatko, pogotovo oni koji njezino spisateljsko umijeće izvrgavaju ruglu, a da ni sami nisu sposobni učiniti ono što ova mlada dama već jest i prije napunjenog trećeg desetljeća svog života.
Vjerujemo kako će se svi zajedno dobro zabaviti na promociji autobiografije u kojoj, uz Dubrovnik i Split, upravo grad Zadar ima najveću i najznačajniju ulogu. Osebujna gospođica, Ava Karabatić na predstavljanju ove nesvakidašnje knjige čitat će upravo ulomke koji se odnose na dio njezinog života provedenog u našem gradu. Naime, veći dio autobiografije vezan je upravo uz Avin život u Zadru.
Knjiga, odnosno “najnoviji priručnik za pametne mlade djevojke”, kako kaže Ava, imat će 50-ak poglavlja na oko 230 stranica uz 30 ekskluzivnih fotografija, a u prodaji će se naći na samo Valentinovo 14. veljače 2017. godine. (ZL)