Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Vozio pijan autocestom u 8 ujutro

31.03.2011. 22:00
Vozio pijan autocestom u 8 ujutro


U noći s utorka na srijedu u Ulici Majstora Radovana, u krugu Hotelskog poduzeća “Borik”, nepoznata je osoba provalila u upravnu zgradu poduzeća i odnijela šest prijenosnih računala i metalnu kasu s novcem. Za ukradenim predmetima policija traga, a protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava.
Tijekom iste noći u Zrmanjskoj ulici provaljeno je i u prodavaonicu namještaja, ukradeno je više artikala. Vrsta i vrijednost ukradene robe utvrdit će se inventurom.
U srijedu je policijskim službenicima Prve policijske postaje u Zadru, 42-godišnjak iz Zadra prijavio krađu mobitela „samsung” koji mu je ukraden prije 20 dana u jednom kafiću na Poluotoku. Materijalna šteta iznosi preko četiri tisuće kuna, a dan ranije u utorak na Viru, nepoznati je počinitelj odvezao stroj za žbukanje u vlasništvu 43-godišnjaka, vrijedan oko 25 tisuća kuna.
Osim provala i krađa, u policijskom se zapisniku jučer našla i informacija o tome kako su policajci uhvatili i pijanog vozača. Naime, u srijedu oko 8 sati, policijski službenici benkovačke policijske postaje su na autocesti A 1, kod odmorišta Pristeg, zatekli 26-godišnjaka iz Pokupskog koji je vozio “audi” zagrebačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,11 promila. Muškarac je do otrježnjenja smješten u prostorije policije te mu slijedi optužni prijedlog uz oduzimanje vozačke dozvole.