17 °C
Online izdanje
Subota, 24.lipnja 2017.
Vi ste ovdje:  Home » Kronika
RSS feed
Današnji broj
Kronika
Povratak
Biograđanin iscipelario ženu i psa jer ga je šetala bez povodca
Piše: Goran Šimunov

Žitelji Biograda još su u šoku od nevjerojatnog nasilja koje se u četvrtak ujutro dogodilo u središtu njihova gradića. Težak izgred završio je kaznenom prijavom protiv muškarca u dobi od 68 godina za dva kaznena djela i prekršajom prijavom protiv 41-godišnjakinje.

Sve je počelo prekjučer oko 9 sati na plaži u Biogradu, kada je, dok je šetala psa bez nadzora, ovu ženu najprije verbalno, a potom i fizički napao 68-godišnjak, koji joj je opalio pljusku. Od siline udarca ova žena, koja je lakše ozlijeđena, pala je na pod, gdje  je ovaj stariji nasilnik 'iscipelario' nju, ali i njezina psa.

Nakon incidenta na plaži, vlasnica psa otišla je kući, da bi se potom zajedno s 37-godišnjim suprugom i njegovim 30-godišnjim bratom, došla do kuće napadača. Kada ih je nasilnik ugledao, zgrabio je nož i vile kojima je zamahivao prema muškarcima.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 68-godišnjaka je podnesena kaznena prijava zbog pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda, kao i ubijanja i mučenja životinja, a protiv 41-godišnjakinje je podnesen obvezni prekršajni nalog zbog držanja životinja bez nadzora.

Komentari (2)

branimir, prije 82d 8h
dajte ime i prezime,,,,,da ga se oguli do kože,,ja najviše volim takve što slabije vole tući ili pse,,,oguliti ga do gole kože,,,,,,i dajte ime i prezime
branimir, prije 82d 8h
taj čovik je bija bez nadzora a ne pas,,ljudi su ti koji su opasniji od psa ili životinje,,,
Komentiranje više nije dostupno
Copyright © 2008. Zadarski list Uvjeti korištenja | Zaštita privatnosti | Impressum | Marketing
Powered by Sitestudio.hr