Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Tomislav Ćurko kandidat za predsjednika ŽO HDZ- a!

30.04.2016. 22:00
Tomislav  Ćurko  kandidat  za  predsjednika  ŽO HDZ- a!


Za mjesto predsjednika ove organizacije borit će se jedan od “mladih lavova” HDZ-a, 43-godišnji direktor zadarske Čistoće, Tomislav Ćurko
Samo petnaest dana uoči izbora za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a došlo je do velikog obrata u stranci – Kalmeta je dobio konkurenciju!
Za mjesto predsjednika ove organizacije borit će se jedan od “mladih  lavova” HDZ-a, 43-godišnji direktor zadarske Čistoće, Tomislav Ćurko.  Diplomirani inženjer strojarstva dosad je bio u HDZ-ovoj zavjetrini, no u  Zadru je prepoznat po vođenju komunalne tvrtke od koje je napravio jednu od najjačih gradskih tvrtki u ovom dijelu Hrvatske.
Ćurko je Čistoći dao imidž kakvog dosad nije imala, jer niti jedna turistička akcija gotovo više nije izvediva bez njegovih ljudi koji su postali  zaštitnim znakom turističkog razvoja grada. No, može li Ćurko tu  svježinu dati i u županijskom HDZ-u pokušali smo doznati u razgovoru s  njim nakon informacije da će 15. svibnja “ukrstiti koplja” s dosad neprikosnovenim šefom lokalnog HDZ-a, Božidarom Kalmetom.
Sudeći po onome što nam je rekao, Ćurko očito vjeruje u svoju snagu i  šansu za uvođenjem promjena jer je prethodno dobro ispitao teren. Naime, iz njegova odgovora na pitanje o tome kako se odlučio za kandidaturu šefa županijskog HDZ-a, jasno je da je već razgovarao sa članstvom i  da u ovu utrku nikako ne ide “grlom u jagode”.
VIŠE U TISKANOM IZDANJU…