Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Doživio prometnu putujući u Zagreb na kviz

Autor: Marija Knežević

31.05.2009. 22:00
Doživio prometnu putujući u Zagreb na kviz


Domagoj Škegro (39) teško se ozlijedio u prometnoj nesreći kod Gračaca 18. svibnja. Njegova prijateljica s kojom je putovao u Zagreb na snimanje emisije „1 protiv 100″ izgubila je kontrolu nad automobilom i sletjeli su s ceste u mjestu Grab blizu Gračaca, na državnoj cesti D-1.
Završio je tada na odjelu neurokirurgije zadarske Opće bolnice s dijagnozom prsnuća lumbalnog kralješka i tri slomljena rebra, gotovo nepokretan.
Zbog teške nesreće nije stigao pred hotel u Zagreb odakle autobus natjecatelje prevozi na snimanje emisije na Prisavlje.
– Oko devet sati na mobitel me nazvala izvjesna Julija koja je koordinatorica kviza. Pitala me “Bog, Domagoj, je li dolazite?”. Ja sam joj odgovorio da ne mogu doći jer sam na putu prema Zagrebu teško stradao u automobilskoj nesreći, i u bolnici sam. Ona mi je na to rekla “Oh, ja sam mislila da ste možda zaspali! Onda ništa, ‘đenja!”, i poklopila slušalicu. Nakon toga osjećao sam se tako jadno. Nije me pitala ni kako sam ni ništa.
Nakon što je operiran i što je proveo noć u Zadru prevezli su ga u Split gdje su ga liječnici nakon operacije još desetak dana zadržali u bolnici, a sad je na kućnoj njezi.
– Ne mogu sjediti ni stajati, mogu samo ležati. Mjesec dana ne smijem izlaziti a tri mjeseca ću još nositi korzet koji učvršćuje trup, najviše zbog smrskanog kralješka, kaže Domagoj dodajući da ne zna hoće li se više natjecati u kvizu „1 protiv 100″.
Glasnogovornik HTV-a je Slobodnoj Dalmaciji poslao mail u kojem, između ostalog, stoji kako je u ime HTV-a uputio ispriku gospodinu Škegri, uz želju da se što prije oporavi.
– Nisu mi ništa poslali, niti su se ispričali, kao da se ništa nije dogodilo, kaže Škegro.
Škegro je ranije pobijedio u kvizu Najslabija karika, a sudjelovao je i u „Milijunašu” gdje je osvojio samo 1000 kuna.