Četvrtak, 18. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Vikend uz DJ-a i gitarista

31.05.2012. 22:00
Vikend uz DJ-a i gitarista


U knjižici je na četiri jezika predstavljena povijest perivoja i novi bar koji se imenom i arhitekturom naslanja na tradiciju


Lounge & bar Ledana u Perivoju kraljice Jelene Madijevke priprema vikend koji će goste uvesti u glazbenu sezonu u novootvorenom zadarskom mjestu za izlaske, kave, opuštanja…
U petak nam pod imenom Move On slijedi Perfect lounge with DJ Nesho, a u subotu pod imenom Colaboration nastupaju DJ Nesho i Pablo Ruiz na gitari.
Ovo ljeto Zadrani i turisti koji se nađu u našem gradu imat će priliku uživati u koncertima, a vlasnik Brane Markov za sad nam je otkrio samo jedno glazbeno ime koje će nastupiti u Ledani – The Bambi Molesters.
– Zadovoljni smo kako nam je krenulo, ljudi ima stalno, dolaze i ujutro i popodne na kavu, navečer na piće… I turisti su za nas čuli, svako malo znatiželjno proviruju i penju se do nas, kaže Markov.
Za bolju turističku promociju poslužit će i knjižica koja je u tisku. U njoj je na četiri jezika predstavljena povijest perivoja i novi bar koji se imenom i arhitekturom naslanja na tradiciju.
Ledana radi od 8 ujutro do 2 sata u noći.


Postolar Tripper večeras u Biogradu




U popularnom biogradskom grand buffetu Belveder večeras u 22 sata nastupa Postolar Tripper. Unplugged koncertom predstavit će svoj novi album “Čujem ja netko šuti”.