Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

“Lito počinje u Ninu, na piciginu”

30.06.2011. 22:00
“Lito počinje u Ninu,  na piciginu”


S obzirom na to da je  zbog nepovoljnog vremena u  prošlu subotu 25. lipnja odgođen planirani turnir u piciginu, ova će se sportska manifestacija održati sutra na  gradskoj plaži Ždrijac s početkom u 16 sati.
Ekipa broji maksimalno sedam i minimalno pet članova ili  članica. Svaka ekipa ima 10 minuta za igru, u kojoj pet članova  (dvije zamjene) prezentiraju  umijeće igranja picigina. Dobna granica je 16 godina. Sustav  natjecanja ovisi o broju prijavljenih ekipa.
Prijave s imenom ekipe i imenima članova te kontakt telefon  potrebno je poslati na e-mail  adresu [email protected] ili  na facebooku na PicigiNin FAN  page, nakon čega će se ekipe  kontaktirati i upoznati s pravilima ninskog picigina. Za sve  ostale informacije zainteresirani mogu nazvati 091/66 17 071.
Pozivamo sve udruge, sportska društva, klubove, kvartovske ekipe i sva mjesta zadarske  županije da se prijave i da pokažu tko igra najbolji picigin u  županiji, jer “Lito počinje u Ninu, na piciginu”.
Kako smo doznali od organizatora svoje gostovanje pored ostalih potvrdila je i ekipa iz  Splita koja će prezentirati kako  to rade najbolji na svijetu. Kao  gosti također će nastupiti trenutačno najzabavnija udruga  zadarske županije “Bleke i Konji” iz Bokanjca.