Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Nigdje mi se ne žuri iz Zadra

29.06.2011. 22:00
Nigdje mi se ne žuri iz Zadra


Dosta se na kraju prošle sezone govorilo o eventualnom transferu Ivana Santinija, najboljeg strijelca Zadra, u neki veći klub. Ipak, Santini je pripreme započeo sa Zadrom, i kako stvari sada stoje, čoini se da će sljedeću sezonu započeti u “modrom” Zadrovu dresu. Čini se da ga to previše ne brine, koncentriran je isklučivo na pripreme i Zadar.
– Nigdje mi se ne žuri, u Zadru sam kod kuće i ne može mi biti bolje – kazivao je jučer Zadrov napadač Ivan Santini.
– Iskreno, ne opterećujem se previše pričama o eventualnom transferu u neki veći klub. Uostalom, o tome ne vodim brigu ja, pa i ne znam previše detalja o tome. Znam da su postojali neki kontakti, ali ništa više od toga.
Znači, Santini će i u sljedećoj sezoni u dresu Zadra na muke stavljati suparničke vratare.
– Kako stvari sada stoje to će biti tako. Ponavljam, gdje mi može biti bolje nego doma sa svojima. Koncentriran sam isključivo na pripreme i želim što spremniji dočekati novu sezonu. Ciljevi su uvijek slični, a to je biti bolji i uspješniji nego prošle sezone.
O dosadašnjem dijelu priprema Santini je bio pun riječi hvale.
– Iskreno, mogu slobodno reći, da su ovo najbolje pripre,me u mom životu, barem u dosadašnjem dijelu. Imam samo riječi hvale za našeg novog kondicijskog trenera Edija Stipića, siguran sam da ćemo sezonu dočekati maksimalno spremni i orbi za nove pobjede.
Santini smatra da je Zadra već sada jači nego prošle sezone.
– Najvažćnijom smatram činjenicu da je većina momčadi iz prošle sezone ostala na okupu. To znači da smo već poprilično uigrani, a i iskusniji za jednu prvoligašku sezonu što nije mala stvar. Stigla su nam kvalitetna pojačanja, a posebno me raduje povrataj Mateja Jonjića u naše redove jer se radi o izrazito kvalitetnom igraču. U svakom slučaju nestrpljenjem očekujem ove ogledne utakmice u Sloveniji kako bi se što bolje uigrali i pripremili za tešku sezonu koja je pred nama. Kratko i jasno, najveća mi je želja da budemo bolji nego lani, u što ne sumnjam – kazao je na kraju razgovora Santini.