Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Habana Social Club na Forumu 9. kolovoza

30.06.2016. 22:00
Habana Social Club na Forumu 9. kolovoza


Ovoga ljeta, eksluzivnim koncertima, Hrvatska će ugostiti jedan od najpoznatijih kubanskih bendova, Habana Social Club. Među pet gradova koji će ugostiti ovaj slavni bend bit će i Zadar, u kojemu će nastupiti 9. kolovoza.
Ovi Kubanci, kojima je glazba hrana, a ples život, svoju predivnu glazbu predstavit na doista jedinstvenim lokacijama u ovim hrvatskim gradovima.
Kao nastavak legendarnih Buena Vista Social Club, turneju počinju u Splitu 7. kolovoza u Ljetnom kinu Bačvice, a već sljedeći dan sviraju u starom samostanu Veneranda u gradu Hvaru. Prava glazbena poslastica čeka nas u Zadru 9. kolovoza jer će tamo zasvirati najveće kubanske hitove na Forumu. Nakon Zadra Kubanci se sele u Rijeku, 11. kolovoza na Trsatskoj Gradini, gdje ima samo 600 ulaznica u prodaji. Posljednji koncert na ovoj turneji održat će se u Puli 13. kolovoza, gdje će na prekrasnoj tvrđavi Kaštel odsvirati najveće kubanske hitove.
Habana social club broji 14 vrhunskih muzičara i vokalista, a u posljednjih 30 godina koliko postoje, kroz glazbu i ples prenose istinsku i bezuvjetnu ljubav života. Za Kubance glazba i ples su put ka sreći pa su tako i njihove pjesme istinita priča o životu koji spaja patnju i sreću. Nastup Habana social cluba prava je glazbena poslastica koja nam donosi autentičnu atmosferu svakodnevne Havane i kroz kubanske i latinoameričke hitove vodi nas na prekrasno glazbeno putovanje.