Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Ćurjurić zbog klupske suspenzije propustio Hajduk

31.07.2011. 22:00
Ćurjurić zbog klupske suspenzije propustio Hajduk


Pomalo iznenađujuće je bilo uoči utakmice Zadar – Hajduk vidjeti zapisnik u kojem nije bilo Ivana Ćurjurića. Ni u prvih 11, ni na klupi. Dan kasnije kontaktirali smo Dalibora Zebića, trenera Zadra koji nam je pojasnio o čemu se tu radi.
– Prije utakmice s Lučkim izdiktirao sam sastav koji je trebao započeti taj dvoboj. U njemu nije bio Ćurjurića, a nakon toga mi je prišao i rekao da se ne osjeća spremnim putovati u Kranjčevićevu i prigodu čekati s klupe. Naravno odmah sam uvidio o čemu se radi i Ćurjurića suspendirao pa je cijeli prošli tjedan trenirao s juniorima.
Hoće li biti sankcija za ovog talentiranog Zadrova igrača?
– Dio sankcija je odradio trenirajući s juniorima. Sutra ću ga vratiti u prvu momčad. Bit će i novčanih sankcija. Uostalom smatram da je Ćurjurić sebe najviše oštetio jer nije sudjelovao u ovoj velikoj pobjedi nad Hajdukom. Vjerojatno bi dobio priliku zaigrati protiv Splićan, a ovako je sve uprskao.
Zebić je još dodao:
– Klub je svetinja i svatko tko se ogriješi o klupsku disciplinu bit će kažnjen. Smatram da je ovim potezom Ćurjurić najviše oštetio samog sebe, ali se isto tako nadam da je naučio lekciju i da se tako nešto više neće ponoviti.