Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Sutra se održava odgođeni festival Kukljica 2011.

31.07.2011. 22:00
Sutra se održava odgođeni festival Kukljica 2011.


Ako je suditi prema obavijesti koju su Mile Kršlović, potpisan kao organizator, i Vesna Benić poslali medijima Zadarski festival zabavne glazbe Kuljica 2011. ipak će se održati i to sutra s početkom u 21 sat u Turističkom naselju Zelena punta.
U sklopu te večeri izvest će se prva i druga večer festivala u kojoj će se održati modna revija i plesna točka pod nazivom “Tribute to Michael Jackson”. Gost večeri je Martine Thomas, napisali su Kršlović i Benić.
Na upit je li i dalje u organizaciji, s obzirom da se dosadašnji voditelj tehnike Mile Kršlović u navedenoj obavijesti potpisao kao organizator, Damir Bucić je kazao kako nije odustao od festivala te da je upravo on organizator festivala koji se održava u Kukljici:
-U 21 sat u TN Zelena punta biti će održan program zamišljen inače u dvije večeri. Nakon završetka festivala stvari ćemo preorganizirati i vidjeti kako dalje, no svakom slučaju stvari će se temeljito mijenjati, kazao je Bucić.
Na upit dolazi li i grupa Magazin kao dobitnik Grand prixa festivala za 2011. godinu Bucić nije mogao potvrditi, a neće biti niti Maje Blagdan kao posebne gošće, koja je odustala zbog promjene termina. Od predviđenih 42 izvođača, tri neće biti u mogućnosti nastupiti:
– Ne dolazi nam Adonis koji živi i radi u Švicarskoj, kao ni Robert Čolina. Također, još nemam potvrdu dolazi li klapa Sol, kazao je Bucić.