Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Zadrani uživali u reggae glazbi

31.07.2011. 22:00
Zadrani uživali u reggae glazbi


Iako je nastup UB40 bio predviđen za 22 sata posjetitelji su na Forum sa strane Arheološkog muzeja mogli ući već od 20.30 sati za kad je bio zakazan program Bobby Beigea i Dean Sunshine Smitha


Opsežne pripreme trajale su posljednjih dana kako bi sve bilo spremno  za najveći ovoljetni reggae  koncert u Hrvatskoj najavljen za jučer.
Članovi grupe UB40 u Zadar su pristigli dan prije, a  popodne uoči koncerta iskoristili su za druženje s medijima u Petrčanima. Najavili su kako su za zadarsku  publiku UB40 pripremili starije, poznate hitove, jer “ne  žele testirati strpljenje publike”, kazali su.
Na jučerašnjem koncertu  očekivalo se oko dvije tisuće  posjetitelja, a upiti za karte  pristizali su iz svih dijelova  Hrvatske. Iako je nastup  UB40 bio predviđen za 22  sata posjetitelji su na Forum  sa strane Arheološkog muzeja mogli ući već od 20.30  sati za kad je bio zakazan  program Bobby Beigea i  Dean Sunshine Smitha.
Osim što su koncertom u  Zadru obožavatelji nakon  davne ’86. imali ponovno  priliku uživo vidjeti nastupe  svojih idola, najavljeno je i  direktno upoznavanje desetorice najsretnijih sa članovima grupe u “backstagu” u  koji je za tu prigodu prenamijenjena crkva Sv. Donata.
Kako bi šušur trajao do  kasno u noć pobrinuli su se i  gradski oci s odlukom da svi  ugostiteljski objekti mogu  raditi do tri sata ujutro, a da  tijekom večeri ne bi dolazilo  do većih zastoja promet je na  kritičnijim dionicama regulirala policija.