Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Dellorco pušten, nema tragova silovanja?

Autor: Minja Gugić

31.08.2008. 22:00
Dellorco pušten, nema tragova silovanja?

Foto: Filip BRALA



24 – godišnja Zadranka I. P. danas je pred istražnim sucem Županijskog suda u Zadru Vladimirom Mikolčevićem dala svoj iskaz te ponovila i ono što je najprije ispričala policiji, a to je da ju je 53-godišnji Davor Dell’orco silovao i pretukao.
U tijeku istrage djevojka je bila i ginekološki pregledana, no navodno nije bilo tragova silovanja. Kako smo saznali, danas su pred istražnim sucem svoje iskaze dali još neki svjedoci, međutim bilo je nemoguće doznati o kome je riječ.
Poznati Zadranin  Davor   Dell’orco, bivši voditelj zadarskog restorana Maestral u Tankerkomercovoj marini podsjećamo, krajem prošlog tjedna je s lisicama na rukama priveden dežurnom istražnom sucu Županijskog suda u Zadru, Vladimiru Mikolčeviću, zbog silovanja i premlaćivanja mlade, 24-godišnje djevojke s kojom je bio u ljubavnoj izvanbračnoj vezi. Prema vrlo šturoj informaciji iz zadarske policije nakon njegova uhićenja, Davora Dell’orca prijavila je policiji njegova bivša ljubavnica prošlog ponedjeljka, nakon čega je on odmah uhićen i priveden u Prvu policijsku postaju u Zadru na kriminalističku obradu.
Ono što su novinari uspjeli saznati o ovom slučaju je informacija da su 24-godišnja Zadranka i ovaj bivši pomorac bili duže vrijeme u vezi, a on ju je navodno silovao dva puta u istom danu te naposljetku pretukao tako da joj je puknuo “bubnjić” jer je djevojka tu vezu željela prekinuti. U nazočnosti svojih odvjetnika, Andreja Korljana i Simljana Bakočevića, Dell’orco  se pred istražnim sucem branio šutnjom.