Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Zebić: Možemo se tući nogom u guzicu

Autor: Drago Bajković

31.08.2012. 22:00
Zebić: Možemo se tući nogom u guzicu

Foto: Zvonko KUCELIN



Bilo je interesantno na pres konferenciji nakon utakmice. Oba su trenera bila ljuta u nezadovoljna, Pamić zbog završnice u kojoj je izgubio dva boda, a Zebić zbog igre svoje momčadi. Prvo je predsjednik Josip Bajlo riječ dao gostujućem treneru Igoru Pamiću.
– Žalostan sam i ljut. Sedam kola je prošlo a moram konstatirati da uvakve utakmice kada se suparnik ponudi moraš to i uzeti. Bili smo konkretniji i bolji, stvarali prilike, ali i promašivali. Čestitam Zadru koji je gurao i na kraju zabio taj gol. Zaslužili su to, ali moram zamjeriti svojim igračima što prije nisu riješili ovu utakmicu. Kada se sjetim svih utakmica koje smo ovdje igrali, uvijek se nešto slično ponovi u Zadru. Čestitam svim akterima, Zadru želim od srca sve najbolje u nastavku sezone.
Dalibor Zebić, trener Zadra djelovao je poprilično utučeno. I ljuto.
–   U ovoj utakmici Istra je definitivno bila bolja. Nismo se znali nametnuti na travnjaku, odigrati agresivno i domaćinski.. To prvo poluvrijeme nismo znali što bismo radili na terenu, djelovali smo posve izgubljeno. Uz to, kako nam se to obično događa, presjekao nas je rani gol gostiju. Kontra vjetra teško dolazili do polovice Istre. Istra je pokazala hrabrost, čvrstinu, sve ono što bih ja htio i što očekujem od svoje momčadi. Uspjeli smo u završnici dati taj gol, a s obzirom na igru morali smo izgubiti.
Nakon toga Zebić se obrušio na suca Gereka
–   Nije imao kardinalnih pogrešaka, ali sudio je vrlo problemtično. Svaka čast Istri, ali ja bih volio na gostovanjima imati takvo suđenje. Sjeckao je igru na našu štetu, a  da o izležavanjima gostiju da i ne govorim. Svaki put je prekidao igru kad bi igrač Istre pao. U Rijeci smo imali produžetak od 10 minuta, a  tu upola manje. Svake godine se smanjuje Liga, samo se broj sudaca povećava, a Zadar kao da je predodređen za ispadanje.
Na kraju se Zebić ponovno vratio na igru  svoje momčadi i zaključio:
–  Možemo se tući nogom u guzicu što smo osvojili taj bod koji igrom nismo zaslužili. Pohvalit ću Ivančića, ostali to nisu zaslužili.