Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Atraktivna pilotkinja javno objavljuje fotografije svojih treninga joge

30.11.2016. 23:00
Atraktivna pilotkinja javno objavljuje fotografije svojih treninga joge


Uz Morske orgulje, Pozdrav suncu i sv. Donat, Zadar je od ovog ljeta dobio još jednu atrakciju. Zove se Malin Rydqvist, pilotkinja je Boeinga 737 i zbog ljubavi se preselila na naše područje.
Osim što je postigla zavidnu karijeru, Rydqvist posljednjih mjeseci plijeni pažnju i svojim atraktivnim fotografijama na Instagramu gdje je na različitim lokacijama u okolici Zadra tisuće njezinih sljedbenika mogu vidjeti u različitim joga pozama, čiji je ona velik obožavatelj. Tih sljedbenika trenutačno ima oko 45 tisuća.
Špaga s pozadinom Velebita i kanjona Paklenice, zahtjevni položaji na drvenim daskama u okolici Vranskog jezera te prizori Plitvičkih jezera na Malininom profilu nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. A po svemu sudeći, toga ćemo moći vidjeti i još.
– Zaljubila sam se u jogu nakon što sam doživjela nesreću na snowboardingu 2008. godine, zbog čega sam trpjela bolove u leđima. Pokušala sam sve kako bih se riješila boli, ali jedino što mi je pomoglo bila je joga, kazala je Rydqvist, dodajući kako je o jogi postala ovisna.
– Uz te drevne indijske vježbe naučila sam puno o sebi. Uz jogu bolje razumijem samu sebe, ali postala sam i bolja osoba prema drugima. To je jednostavno način život koji meni savršeno odgovara, napisala je Rydqvist svojim obožavateljima, kojih je iz dana u dan sve više.
Vijest o atraktivnoj pilotkinji objavili su brojni svjetski mediji, pa možda dio pozornosti dobiju i mjesta s kojih upućuje svoje fotografije.
Naime, ova Šveđanka rođena u Stockholmu, u Zadar je nedavno doselila zbog ljubavi. Sa svojim zaručnikom Igorom, također pilotom, zaručila se u svibnju ove godine i, po svemu sudeći, Zadar će bar još neko vrijeme biti njihova bazna stanica, budući da trenutačno planiraju vjenčanje.
– Doista sam uzbuđena planirati taj dan za mene i moju veliku ljubav, poručila je svojim obožavateljima ova talentirana Šveđanka.