Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Nemojte nas još otpisati

Autor: Viktor Bogut

01.02.2010. 23:00
Nemojte nas još otpisati


U uzvratu će biti drukčije. Mi ćemo moći vidjeti njihovu postavu i postaviti igrače kako mi želimo. Ja vjerujem da mi imamo barem četiri-pet kvalitetnih igrača koji mogu pobijediti kada je to potrebno. Nije ovo gotovo – zaključio je Bogdanović
Mali rezultati? Ma nije to neobično. Možda izgleda ljudima koji nisu dobro upoznati s kuglanjem. Priprema staze je bila takva da se pokušalo iznenaditi goste. Nažalost, nije nam uspjelo – rekao je u subotu najbolji igrač kuglača Zadra Branislav Bogdanović. Tada je njegova momčad glatko poražena od njemačke Victorije Bamberg u prvoj utakmici četvrtfinala Europske lige. Kao što je već napomenuto, dvoboj su odlučili izrazito mali rezultati od obje momčadi. Nažalost, oni manji bili su od igrača Zadra.
– Nismo ih uspjeli iznenaditi malo problematičnijom stazom koju smo postavili.
Kako?
– Ne želim sad otkrivati male tajne, ali očito je, nismo uspjeli.
Konačni rezultat nije ugodan. Velikih 6:2 za goste. Ali stječe se dojam da ste mogli bolje. Čak četiri dvoboja završila su 2:2 u setovima.
– Lomili smo se na kraju dvoboja. Nismo rušili ono što smo trebali.
Kraj europskih nadanja ili…
– Neću nas još otpisati. Kao što su oni nas pobijedili, možemo i mi njih. Slično je bilo i prošle godine, kada smo odigrali mnogo bolje u gostima. Osim toga ovaj put su oni mogli vidjeti našu postavu i mogli su se ravnati prema njoj. Postaviti svoje igrače prema našima, kako im je odgovaralo. U uzvratu će biti drukčije. Mi ćemo moći vidjeti njihovu postavu i postaviti igrače kako mi želimo. Vjerujem da mi imamo barem četiri-pet kvalitetnih igrača koji mogu pobijediti kada je to potrebno. Nije ovo gotovo – zaključio je Bogdanović.
– Ipak je gotovo – uzvratio je hrvatski reprezentativac u redovima Victorije Bamberg Vladimir Galjanić.
Uzvrat je na rasporedu za 14 dana u Bambergu.