Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Oliver: Koncert sa “šmekerskim” pjesmama

01.03.2012. 23:00
Oliver: Koncert sa “šmekerskim” pjesmama


Bit će to jedna večer lijepe pjesme i druženja sa Zadranima koji su mi pri srcu već puno godina jer sam ovdje pjevao na milijun mjesta. To je svijet koji zna pjevat i ima sluha, kazao je Oliver Dragojević jučer na novinskoj konferenciji održanoj u trgovačkom centru Supernova te pozvao pritom sve da dođu na tu večer i obnove s njim neke pjesme koje su možda i zaboravili.
– Ne znam još koje ću pjesme pjevati, ali moraju to biti “šmekerske” pjesme, jedan pravi omjer da ne budu dosadne i prekomercijalne. Pozivam Zadrane da dođu na koncert i ožive ovakvu jednu noć koja je po meni, barem što se glazbe tiče pomalo zaboravljena, a Zadrani su puni emocija, zaključio je pjevač.
Koncert Olivera Dragojevića održat će se u dvorani Krešimira Ćosića u četvrtak, 22. ožujka s početkom u 20 sati. Poznatog splitskog pjevača pratit će gudački orkestar pod ravnanjem Alana Bjelinskog kao i njegova vjerna grupa Dupini. Bit će još i gostovanja drugih glazbenih imena poput Dražena Bogdanovića i Ante Gela.
Pretprodaja karata u agenciji Aquarius te na Eventim prodajnim mjestima kreće od danas, i to u rasponu od 200 kuna za VIP ložu s hladnim buffetom i pićem, 150 kuna za vip parter, 120 za parter i teleskop tribine te 100 kuna za tribine. Za samo 50 kuna kartu za tribine platit će studenti uz fotokopiju X-ice, a posebnu pogodnost imat će danas i prvih 100 kupaca karata za tribine koji će svoju ulaznicu platiti u pola cijene, odnosno 50 kuna, kazao je organizator koncerta Željko Petreš iz tvrtke Leon trade kojoj je ovo šesti koncert na Višnjiku, no najkvalitetniji od onog što se trenutačno može naći u Hrvatskoj, istaknuo je.
S koncepcijom koju je predstavio u najpoznatijim dvoranama svijeta Oliver Dragojević će se predstaviti tako i Zadranima, a potporu u obliku pokroviteljstva uz Marasku, dao mu je i centar Super nova čija upraviteljica Iva Surić je navela ovaj koncert kao jedan od najvećih događaja koji će se ove godini održati u Zadru.