Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Uoči skore skupštine provaljeno u prostorije Nogometnog saveza ZŽ

01.03.2017. 23:00
Uoči skore skupštine provaljeno u prostorije Nogometnog saveza ZŽ


Nepoznati počinitelj pokušao je u utorak navečer provaliti u prostorije Nogometnog saveza Zadarske županije (NSZŽ), koje su smještene u u zgradi Nogometnoga kluba Zadar na stadionu na Stanovima. PU zadarska potvrdila je kako taj počinitelj iz ovih prostorija nije ništa ukrao.
– Dojavu o provali u ovu zgradu zaprimili smo u utorak nešto prije ponoći, a šteta je procijenjena na nekoliko stotina kuna, s obzirom da je došlo do oštećenja ulaznih vrata prostorije, navodi Nikolina Bačić iz PU zadarske.
Provala u ured u kojem svakodnevno radi neugodno je iznenadila dugogodišnjeg tajnika NSZŽ Miroslava Kneževića.
– Šokiran sam. Kada sam ušao u naše prostorije najprije sam krenuo provjeriti što je s dva laptopa i dva pisača, a odahnuo sam kada sam vidio da su na svojim mjestima. Primijetio sam da je provalnik kopao po papirima koji se nalaze na stolu i u ladicama, no očigledno je da nije našao neku vrijednost koja bi mu bila zanimljiva, govori Knežević, dodajući kako novac u ladicama ne drže, već u zaključanom sefu.
Tajnika županijskog Nogometnog saveza pitali smo i dovodi li ovu provalu u vezu s izbornom skupštinom NSZŽ, koja je zakazana za sutra, 3. ožujka u 18 sati u hotelu Kolovare.
– Ne bih se htio upuštati u te špekulacije da se možda ovom provalom na naš savez i njegove članove pokušava izvršiti pritisak uoči izborne skupštine. Završavamo zadnje pripreme za tu skupštinu koju je sazvao predsjednik Saveza Reno Sinovčić i to tri i pol mjeseca uoči završetka njegova sadašnjeg mandata, priča Miroslav Knežević, koji je rekao kako će, s obzirom na odredbe, mandat novom vodstvu Saveza početi teći od 20. lipnja ove godine.