Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Košarkašice na putu bez nade

01.04.2012. 22:00
Košarkašice na putu bez nade


Zadranke su protiv Medveščaka izgubile bodove i šestu poziciju, no ozljedom Martine Gambiraže izgubile su i najvažniju igračicu u rotaciji, što znači da na ovo gostovanje odlaze s još manjim izgledima.


Još uvijek pod dojmom prekjučerašnjeg neuspjeha u dvoboju s Medveščakom, košarkašice Zadra nemaju vremena za sabiranje dojmova i analizu propuštenog, već večeras u 20.30 ponovno moraju na parket. Nakon nespretnog poraza u domaćoj utakmici posljednjeg kola, „bijelo-plave” su prvi dio natjecanja zaključile na sedmoj poziciji te tako za protivnika u doigravanju dobile goropadni Novi Zagreb, ekipu koja jedina može omesti Gospić u pohodu na novi državni naslov.
Zadranke su u nedjelju izgubile bodove i šestu poziciju, no ozljedom Martine Gambiraže izgubile su i najvažniju igračicu u rotaciji, što znači da na ovo gostovanje odlaze s još manjim izgledima. Da stvar bude gora, na popisu Marije Mazije neće se naći niti Lucija Štrmelj te će društvo s Višnjika na put bez nade još i zatvorenih očiju, tj. bez razigravačice.
– Novi Zagreb je ionako bio apsolutni favorit u ovoj utakmici, a sada još i više. Žao mi je što protiv Medveščaka nismo uspjeli iskoristiti prednost od 11 koševa koju smo imali u završnici, nego smo teško stečeno dobrim obrambenim izdanjem prosuli bezidejnošću i lošim rješenjima u napadu. Zbog toga će nam u Zagrebu biti još teže, jer smo emocionalno ispražnjeni – ističe trenerica Zadra.
Ipak, Mazija će dodati kako se njena ekipa želi na najbolji način oprostiti s 2011./12. sezonom – dobrim otporom favoriziranim Zagrepčankama i igrom koja će je podsjetiti da nije slučajno izborila plasman u društvo osma najboljih klubova.