Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Iz auta mu ukradeni dokumenti i novac

01.05.2011. 22:00
Iz auta mu ukradeni dokumenti i novac


U mjestu Karin Gornji u subotu je nepoznati počinitelj provalio u Trgovački obrt “Sonik” iz kojeg je ukrao neutvrđenu količinu cigareta, alkoholnog pića i drugih artikala. Tijekom noći s petka na subotu u mjestu Islam Latinski s polja je ukradena pumpa za vodu “Tomos” u vlasništvu 49-godišnjeg mještanina Islama. Šteta je tisuću i pol kuna. U garaži Trgovačkog centra “Kaufland”, na adresi Andrije Hebranga, lopov je iz auta 62-godišnjeg Zadranina ukrao torbicu u kojoj su se nalazili veći novčani iznos i osobni dokumenti. Šteta je čak oko deset tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.
Lopov mu “očistio” garažu
Tijekom subote na nedjelju na predjelu Babinduba u Zadru nepoznati počinitelj je iz garaže u vlasništvu 28-godišnjaka, odnio motokultivator “Agria” i motornu kosilicu “Stihl”. Materijalna šteta cijeni se na šest tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnesena je kaznena prijava.
Kosio travu, pa zapalio garažu
U Ulici Admirala Jakova Šubića od Cezana na kućnom broju 37, u subotu oko 17 sati, u garaži 49-godišnjeg Zadranina izbio je požar. Očevidom je utvrđeno da je vlasnik električnom kosilicom kosio travu, nakon čega je pregrijanu kosilicu odložio na policu u garaži. Kosilica se potom od pregrijanosti zapalila, nakon čega se požar proširio na ostali dio garaže. U požaru je izgorjela kosilica, moped “Piaggio NRG” te razni alati i inventar. Šteta još nije procijenjena.
Nepoznati “piroman” zapalio kontejner
U subotu tijekom noći u mjestu Turanj, u neposrednoj blizini Doma za stare i nemoćne osobe “Kaštelanac”, nepoznati počinitelj je na sjevernom prometnom traku DC-8 zapalio plastični zeleni kontejner za smeće, koji je u požaru u potpunosti izgorio. Požar su vrlo brzo ugasili biogradski vatrogasci. Policajci pokušavaju otkriti nepoznatog “piromana”.