Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

Ivica Klanac i Luka Zubčić HSS-ovi kandidati za Posedarje

Autor: Suzana Bandić

01.05.2013. 22:00
Ivica Klanac i Luka Zubčić HSS-ovi kandidati za Posedarje

Foto: Suzana BANDIĆ



Pripremili smo niz pogodnosti kojima ćemo im olakšati svakodnevni život socijalno potrebitih, poput prava na besplatan autobusni prijevoz i razne subvencije – rekao je Kalac


Ivica Klanac i Luka Zubčić, kandidati su Hrvatske seljačke stranke za načelnika i zamjenika načelnika Općine Posedarje na lokalnim izborima 19. svibnja.
Predstavljajući HSS-ove uzdanike za osvajanje vlasti u Posedarju, predsjednik općinske organizacije te stranke Željan Kalac, podsjetio je kako je HSS na Izvanrednim izborima 2012. godine ostvario povijesni uspjeh i ušao u Općinsko vijeće gdje je participirao s dva vijećnika.
– U proteklih godinu dana smo u više navrata, kako na vijeću tako i kroz medije, upozoravali na nepravilnosti i odluke koje je donosio vladajući HDZ u Općini Posedarje. Rezultat takvog rada vladajuće strukture je trenutačni manjak u općinskoj blagajni više od tri milijuna kuna, pa slijedom toga možemo zaključiti da će onoga tko pobijedi na ovim lokalnim izborima dočekati prazna blagajna i mukotrpan rad da se stanje stabilizira, rekao je Kalac te dodao kako će HSS raditi na razvoju zelenog poduzetništva, uravnoteženom i realnom proračunu te racionalnom korištenju općinske imovine.