Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Bilaver: Vjerujem u našu pobjedu protiv Hajduka

Autor: Drago Bajković

01.08.2012. 22:00
Bilaver: Vjerujem u našu pobjedu protiv Hajduka


Vjerujem da se “bili” neće braniti na Stanovima, što bi za nas moglo biti dobro jer lakše igramo protiv momčadi koje se ne zatvore. U svakom slučaju veliki sam optimist i vjerujem u našu pobjedu protiv Hajduka – kazao je Bilaver
Danas je bila fešta na Poljudu, veliki Inter došao je u goste Hajduku. U nedjelju će se fešta, naravno ona nogometna, preseliti na Stanove. Dovoljno je reći da splitski “bili” dolaze na Stanove pa je svakome jasno da praznih mjesta na tribinama neće biti. U posljednje vrijeme Hajduku baš i ne ide u Zadru, redovito gube utakmice, a nerijetko nakon toga smjenjuju trenere. Zadrani čekaju kao zapete puške, nakon dva remija, cilj je poznat – svim snagama po tri boda.
– Možemo biti zadovoljni startom prvenstva. Moglo je naravno i bolje, ali svi znamo da je moglo početi i puno gore – kazivao je jučer ujutro Josip Bilaver koji u svakoj utakmici ide 120 na sat.
– Protiv Osijeka smo željeli pobjedu, ali u prvim kolima se nikada ne zna, pa na kraju moramo biti zadovoljni i remijem. Što se tiče utakmice na Kantridi tu stvarno moramo biti zadovoljni jer smo protiv jake Rijeke uzeli bod. A da je bilo malo više sreće mogli smo i sva tri.
Ipak, svima je jasno da se remijima neće ostati u prvoligaškom društvu.
– Naravno, moramo početi pobjeđivati. Svjesni smo toga i nadamo se da ćemo vrlo skoro i to doživjeti. Nadam se već ove nedjelje. Za sada možemo i moramo biti zadovoljni kako smo odradili defanzivne zadatke. Uostalom, gol još nismo primili. S druge strane realizcija “šepa”. Vjerujem da će se “špina uskoro otvoriti” i da neće prestajati teći.
Hajduk na Stanove stiže pomalo umoran nakon europskog dvoboja s Interom.
– Vjerujem da će hajdukovci biti umorni i fizički i psihički nakon te utakmice. Međutim, mlada su momčad pa im ne treba dugo za rekuperaciju. Trener Mišo Krstičević dosta rotira momčad pa vjerujem da taj segment i neće biti presudan u nedjeljnom dvoboju na Stanovima. Ne kažem da nam taj umor ne bi mogao pomoći, ali ne trebamo se previše obazirati na to već mi sami moramo dati maksimum svojih mogućnosti i pokušati pobijediti u toj utakmici. Vjerujem da se “bili” neće braniti na Stanovima, što bi za nas moglo biti dobro jer lakše igramo protiv momčadi koje se ne zatvore. U svakom slučaju veliki sam optimist i vjerujem u našu pobjedu protiv Hajduka – kazao je na kraju kraćeg razgovora Bilaver.