Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Slijedi izgradnja novih apartmanskih sadržaja

Autor: Branko Božić

01.08.2012. 22:00
Slijedi izgradnja novih apartmanskih sadržaja

Foto: Arhiva ZL



Navedeni DPU odnosi se prije svega na obnovu dotrajalih postojećih i izgradnju novih apartmanskih sadržaja, koji bi trebali biti u funkciji do početka naredne turističke sezone


Odlukom ninskog  gradonačelnika Emila Ćurka i njegovih suradnika, a u  dogovoru s direktorom zadarskog Turisthotela Franom Skoblarom te vodećim  ljudima obližnjeg Turističkog naselja Zaton, na  javnu raspravu bit će stavljen prijedlog izmjena i  dopuna Detaljnog plana  uređenja Turističkog naselja  Zaton. Izmjene i dopune  odnose se na opće uvjete  rekonstrukcije, sanacije i  prenamjene postojećih objekata. Javni uvid trajat će  od 8. do 16. kolovoza 2012.  godine.
Navedeni prijedlog izmjena i dopuna DPU-a bit će  istaknut u Domu kulture u  Ninu i moći će se uz pojašnjenje stručne osobe iz  Odjela za komunalnu djelatnost Grada Nina detaljno  razgledati svakog radnog  dana, počevši od 8 pa do 14  sati. Možebitni prijedlozi i  primjedbe te druga pojašnjenja vezana uz ovaj  dokument zainteresirani će  građani moći upisati u knjigu dok traje uvid.
Javno izlaganje i rasprava  o planu sazvana je za 16.  kolovoz u prostorijama Doma kulture s početkom u 12  sati. Pisana očitovanja,  mišljenja i primjedbe vezana za izmjene i dopune  DPU-a uređenja TN Zaton  moći će se dostaviti nositelju izrade Gradu Ninu i  to najkasnije do okončanja  javnog uvida.
Iz gradske uprave upozoravaju da pisana očitovanja, mišljenja, prijedlozi i  primjedbe koji ne budu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom uz adresu podnositelja neće biti  uzeti u obzir u pripremi  izvješća o javnoj raspravi.
Inače, navedeni DPU odnosi se prije svega na obnovu dotrajalih postojećih i  izgradnju novih apartmanskih sadržaja, koji bi trebali  biti u funkciji do početka  naredne turističke sezone.