Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Bez ozlijeđenog Terkeša na OSK

01.09.2016. 22:00
Bez ozlijeđenog Terkeša na OSK


Momčad sa Stanova uspješno je apsolvirala prvo kolo u novoj sezoni Treće HNL. Na Stanovima su s 2:0 pobijedili momčad Vala i tri boda pospremili na svoj konto. Uspješan ulazak u novu sezonu Zadranima će sigurno dati dodatno samopouzdanje i vjerujemo da bi, ako financijska situacija u klubu bude bolja nego što je to bila u prethodne dvije sezone, Zadar mogao već u ovoj izboriti povratak u drugoligaško društvo. Dvostruki strijelac u pobjedi Zadrana bio je Vlatko Blažević, ali nikako se ne smije zanemariti učinak cijele momčadi koja je superiorno zgotovila posao protiv Vala. Josip Butić, trener Zadrana nije krio zadovoljstvo ovakvim raspletom, ali nije podlegao nikakvoj euforiji zbog toga.
– Naravno da sam zadovoljan zbog pobjede nad Valom i igre koju su prikazali moji igrači – kazivao je jučer Zadrov strateg.
– Međutim, nema mjesta nikakvoj euforiji. Tek smo na početku puta i još puno posla je pred nama. Val koji je neloša momčad svladali smo na svom travnjaku i sada svoju kvalitetu moramo dokazivati i na gostujućim terenima. Treniramo i pripremamo se za subotnje gostovanje u Otoku.
Nažalost protiv OSK-a Butić na dispoziciji neće imati iskusnog napadača Želimira Terkeša zbog ozljede.
– Ne mogu računati na Terkeša koji je u utakmici s Valom ozlijedio rame. Izgleda da mu je iskočila ključna kost. Pregledom je ustanovljeno da ništa nije puklo, ali sedam dana mora strogo mirovati. Šteta, jer će nam nedostajati njegovo iskustvo, ali što se može. Morat ću smisliti koga ću gurnuti u vršak napada uz Blaževića. Najvjerojatnije će to biti Brlić.