Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Mamić: I sudac može pogriješiti

01.10.2013. 22:00
Mamić: I sudac može pogriješiti


Jednostavno je rješenje za ovakve situacije: zabijemo tri gola pa nam neće biti bitno ako sudac jednoga neopravdano i poništi – izjavio je Zoran Mamić


Nakon što je Dinamu u Zadru sudačkom pogreškom u 62. minuti poništen gol Soudanija na tu temu osvrnuo se Zoran Mamić, sportski direktor Dinama, i na službenoj internetskoj stranici kluba iznio stav kluba.
– Sve je vrlo jednostavno i nema puno filozofije kada se radi o stavu kluba: potpuno smo sigurni da se pogreške ne događaju namjerno. Sudac donosi odluku u djeliću sekunde i naravno da dođe do grešaka. Ne treba biti posebno pametan da se zaključi kako nije lijepo niti lako kada sudac pogriješi na tvoju štetu, ali to je dio nogometa – kaže sportski direktor.
– Kao što svaki čovjek na svijetu pogriješi na poslu, naš igrač ne pokrije kod prekida, krivo doda ili bilo što drugo tako i sudac pogriješi.
Podsjetimo, pomoćni sudac je u Zadru poništio regularan pogodak Hilala Soudanija te je utakmica završila bez golova, a nije ovo prva pogreška na štetu “modrih” ove sezone.
– Sudac donosi odluku u djeliću sekunde i naravno da dođe do grešaka. Ne treba biti posebno pametan da se zaključi kako nije lijepo niti lako kada sudac pogriješi na tvoju štetu, ali to je dio nogometa – rekao je Mamić pa zaključio:
– Jednostavno je rješenje za ovakve situacije: zabijemo tri gola pa nam neće biti bitno ako sudac jednoga neopravdano i poništi. (www.gnkdinamo.hr)