Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Po četvrtu zaredom

01.11.2010. 23:00
Po četvrtu zaredom


Stolnotenisači Donata danas će u Puli protiv istoimenog domaćina odigrati dvoboj četvrtog kola Prve lige. Pulska momčad već godinama nalazi se u samom vrhu domaćeg prvenstva. Nisu dovoljno jaki za iskorak prema borbi za titulu, ali imaju kvalitetnu školu stolnog tenisa koja već neko vrijeme razvija kvalitetne igrače. Tako će protiv Zadra vjerojatno zaigrati pulske nade Ivan Slavić i Saša Stankovski, dok je iz Zagreba na posudbu stigao Matej Mamut. U svakom slučaju radi se o mladoj i perspektivnoj momčadi.
– To je sastav koji se nalazi u gornjem dijelu ljestvice. Dobri su. Jači od naša zadnja dva protivnika – kazao je strateg Donata Denis Karlović. A Zadrani su u prošle dvije utakmice svladali varaždinski Željezničar te zagrebačku Industrogradnju, sastave koji su samo dno Prve lige. Prije toga su nešto teže dobili Dugo Selo i s tri pobjede Donat se nalazi u vrhu domaćeg prvenstva. Sama Pula je u dosadašnjem dijelu prvenstva ostvarila dvije pobjede i jedan poraz. Onaj poraz došao je u prošlom kolu protiv Dr. Časla, objektivno najjače momčadi u ligi i glavnog favorita za titulu.
– Pula je momčad koja je po kvaliteti na razini Dugog Sela. Mi smo, u svakom slučaju, u tom dvoboju favoriti. Nastupit ćemo kompletni i vjerujem da ćemo ostvariti novu pobjedu. Idemo igrati i moramo maksimalno spremni dočekati tu utakmicu – zaključio je Karlović.
 


Ljestvica


Rezultati 4. kola: Pula – Donat (danas), Vodovod – Dugo Selo 0:4, Željezničar – Zagreb 0:4, Industrogradnja – Libertas Marinkolor 1:4, Velika Gorica – Dr. Časl 0:4.
Dr. Časl, Zagreb 8, Libertas M. 7, Donat 6, Pula, Dugo Selo, Vodovod, Industrogradnja 5, Željezničar, V. Gorica 4