Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Uhvaćen provalnik u ambulantu

01.11.2011. 23:00
Uhvaćen provalnik u ambulantu


Manju količinu cigareta i alkoholnog pića te novčani polog iz blagajne ukrao je nepoznati razbojnik tijekom noći sa četvrtka na petak iz trgovine mješovite robe u mjestu Vir na istoimenom otoku. Materijalna šteta iznosi oko pet tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi kaznena prijava.
Inspektori PU zadarske bili su vrijedni pa su u ponedjeljak okončali kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim Zadraninom koji je opljačkao liječničku ambulantu u Ulici dr. Franje Tuđmana u Zadru. On je naime, nakon što je provalio u ambulantu, ukrao dva računala i lijekove. Ukradene stvari su kod njega pronađene, pa su i vraćene 54-godišnjoj vlasnici, odnosno liječnici, a lopov je zaradio kaznenu prijavu zbog ove provale i krađe.
Još je jedno kriminalističko istraživanje dovršeno u ponedjeljak, a ovoga puta glavni “junak naše priče” je 30-godišnjak iz Pule. Utvrđeno je da je on od početka rujna pa do sredine prošlog mjeseca “operirao” u Intersparu. U čak 12 navrata ukrao je 11 LCD televizora i alkoholnog pića u vrijednosti od oko 17 tisuća kuna. Zadarski su policajci protiv upornog lopova podnijeli kaznenu prijavu zbog krađa.
U Ulici Ivane Brlić Mažuranić u Zadru provaljeno je u stan kojeg koristi 26-godišnjak, a ukraden mu je zlatni nakit. Materijalna šteta iznosi oko četiri tisuće kuna.