Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Domdjoni ostaje u Biogradu

Autor: Viktor Bogut

02.02.2009. 23:00
Domdjoni ostaje u Biogradu

Foto: Sebastian GOVORČIN



Svjetski i europski prvak u karateu Danil Domdjoni ipak ostaje u Biogradu na Moru. Nakon višegodišnje borbe s vjetrenjačama i traženja onog što zaslužuje, Domdjoni nije promijenio klub niti sredinu. I dalje je član Karate kluba “B” te stanovnik Biograda na Moru.
– Prijelazni rok je gotov. Donio sam odluku. Ostajem kući – kazao je Domdjoni, koji je ipak odbio ponude koje su stizale iz drugih sredina. Tako će najbolji karataš svijeta i dalje ostati stanovnik Biograda.
– Na sreću stvari su se ipak manje-više riješile. Povećala mi se stipendija, dobio sam dobre uvjete za trening, tako da nisam želio odbiti ono što sam dobio u Biogradu – ističe Domdjoni.
Kontakata, kaže biogradski karataš, je bilo, ali ništa konkretnije se ipak nije odigralo u prijelaznom roku.
– To što sam sad ostao u Biogradu na Moru, ne znači da uskoro neću promijeniti klub i sredinu. Za sada sam zadovoljan. Ima doduše još nekih detalja koji nisu razriješeni, poput pitanja financiranja termina, ali ti termini za trening koji su bili potrebni su dobiveni i to je najvažnije.
Pripreme, kako s klubom, tako i s reprezentacijom su u tijeku, a prvi veći izazov slijedi sredinom veljače.
– Prvo natjecanje je Austria Open koje će se održati 14. veljače. Dobro treniramo. Baš sada odlazim na pripreme s reprezentacijom u Samobor i nadam se dobrom nastupu – zaključuje Domdjoni.