Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Eniju Meštroviću starica otrovala psa Pietra, jedva ga spasili

02.04.2016. 22:00
Eniju Meštroviću starica otrovala psa Pietra, jedva ga spasili


Najvažnije od svega je da smo konačno trovačici stali na kraj, a radi se o 80-godišnjoj Bokanjanki. Bili su jutros policajci obavili očevid i sastavili zapisnik. Oni će dalje obaviti svoj dio posla no epilog ove strašne priče koja je trajala protekla dva mjeseca su tri uginula psa i najmanje šest kućnih mačkica – rekao je jučer osjetno potresen Enio Meštrović zasigurno najpoznatiji Bokanjanin.
I on sam već deset godina ima svoga Pietra od kojeg se ne odvaja i koji je naravno, voljeni i ravnopravni član obitelji Meštrović. Enio je Pietra čak četiri puta spašavao od ruke zločeste trovačice.
– Pietro mi je bio tri puta otrovan, a upravo jučer četvrti. Svaki put sam ga uspijevao nekako spasiti, a tako je bilo i jučer. Bili smo na infuziji i pola dana proveli kod veterinara. Osim Pietra, najmanje pet pasa smo uspjeli spasiti u posljednji trenutak u zadnja tri dana, a ja sam cijelo to vrijeme bio kao dežurni veterinar jer sam imao protuotrov u ampulama pa sam trčao po mjestu kad god je nekome trebalo – ispričao je  Meštrović.