Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

11 C°

Novi predsjednik Martino Klapan

02.04.2017. 22:00
Novi predsjednik Martino Klapan


Kinološka udruga ¨Posedarje¨ koja okuplja stotinjak članova kinologa-lovaca sa šireg prostora Zadarske županije, ovih je dana u Lovačkom domu na brdu iznad Radovina održala izbornu skupštinu.
Među skupštinarima su bili načelnici općina Posedarje i Ražanac, Ivica Zurak i Nikola Miletić.
O svim pojedinostima vezanim za rad u proteklom četverogodišnjem mandatu s posebnim osvrtom na prošlu godinu, skupštinarima je detaljno i opširno govorio dosadašnji predsjednik Milenko Mićo Rudela.
U nastavku tajnik Martino Klapan govorio je o financijama, dok se predsjednik Nadzornog odbora Boris Veršić pohvalno očitovao o ukupnom funkcioniranju udruge. Sva su izvješća jednoglasno i u paketu prihvaćena.
S obzirom da je po statutu i poslovniku istekao mandat dosadašnjem vodstvu, izabrano je novo vodstvo.
Za novog predsjednika jednoglasno je izabran kinolog i lovac iz Pridrage Martino Klapan.
U Izvršni odbor birani su Miljenko Žuža, Rajko Zurak, Martino Klapan, Jure Žuža, Roko Mijić, Šime Rudela i Zdenko Ivčić. Za tajnika je izabran Milan Žuža dok su u Nadzorni odbor birani Boris Veršić, Ante Klapan i Josip Bratović. Stegovnog sud čine Zoran Knežević, Tomislav Rogić i Damir Kožul, a stručni odbor Jure Žuža, Roko Mijić i Mate Bratović.
Mjesto voditelja uzgoja i dalje je povjereno Juri Žuži, a mjesto blagajnika Josipu Buliću dok je likvidatorom udruge postao tajnik Milan Žuža.
Novi predsjednik KU Posedarje zahvalio je svima na ukazanom povjerenju istaknuvši kako je to za njega čast i obaveza.
Okončanjem službenog djela članovi KU Posedarje i njihovi gosti nastavili su druženje uz izvrsnu lovačku spizu koju su pripremili Zoran Zoki Knežević, Damir Kožul i Zoran Buljat.