Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

U sjećanje na Hrvoja

02.04.2017. 22:00
U sjećanje na Hrvoja


Na igralištu Stanovi i u njegovoj rodnoj Murvici obilježena je 9. godišnjica smrti Hrvoja Ćustića. Nakon što je u subotu na prvenstvenoj utakmici Zadar – Kamen preko tisuću navijača Zadra uz goste iz Ivanbegovine odalo počast 12. anđelu sa Stanova, danas su to učinili igrači Zadra predvođeni stručnim stožerom i vodstvom kluba, te svi oni koji su Hrvoja znali i nikako ga ne žele zaboraviti.
Tužnu kolonu predvodio je njegov otac Svetko Ćustić, danas direktor Kluba te brat Domagoj. Uz cvijeće i svijeće izmoljena je molitva koju je poveo Josip Bepo Bajlo, predsjednik Skupštine kluba na mjestu gdje se prije devet godina dogodila najveća tragedija u povijesti hrvatskog nogometa.
Prvi put ove godine na Stanovima nije bilo Zorislava Srebrića, a u ime HNS-a i svoje osobno, cvijeće je položio njegov bivši suigrač, danas izbornik U-19 reprezentacije Hrvatske Ferdo Milin. Nakon Stanova svi su krenuli prema Murvici gdje su na Hrvojevom grobu još jednom odali počast ovom izuzetnom mladom čovjeku i sportašu. Nakon toga u mjesnoj crkvi u Murvici služena je misa zadušnica.