Četvrtak, 25. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Martina Šaban i Ivan Galić Miss i Mister Nazorovih maturanata

Autor: Irena Jurjević

02.05.2013. 22:00
Martina Šaban i Ivan Galić Miss i Mister Nazorovih maturanata


Restoran Gastro u Jazinama ovog utorka bio je domaćin još jedne maturalne zabave, 167 maturanata iz šest razreda Gimnazije Vladimira Nazora zabavljalo se do sitnih noćnih sati. Osim prigodne večere i plesa, nije nedostajalo niti natjecanja, kao ni nagrada.
Nakon uvodne riječi njihova ravnatelja Rade Šimičevića i svečanog valcera sudionika uslijedilo je predstavljanje razreda i izvedba pripremljenih točaka. Najuspješnijim predstavljanjem proglašeno je ono od 4 a razreda čiji učenici su nagrađeni tortom. Održano je potom i natjecanje u plesnim parovima. Sveukupno se natjecalo njih 12, a najuspješniji su bili Andrea Jurin i Bruno Gugić iz 4 f razreda kojima su uručeni torta, buket cvijeća i šampanjac.
Najzanimljiviji dio maturalne zabave, dakako ostavljen je za kraj. Najljepšom maturanticom i maturantom ovogodišnje maturalne zabave Gimnazije Vladimira Nazora proglašeni su Martina Šaban 4 b i Ivan Galić iz 4 f razreda. Prva pratilja Miss bila je Katarina Lipovac, a druga pratilja Petra Ligutić. Mjesto prvog pratitelja Mistera zauzeo je pak Filip Šestan, a mjesto drugog pratitelja Blaž Jukić.