Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Dječak u induciranoj komi, vatrogasci izvlačili unesrećene iz auta

02.07.2016. 22:00
Dječak u  induciranoj komi,  vatrogasci  izvlačili  unesrećene iz  auta


Komunalni redar u Općini Škabrnja zadobio je teške ozljede te je podvrgnut operativnom zahvatu, a teško su ozlijeđeni i putnici iz njegova automobila, među njima i njegov 11- godišnji sin
Dva muškarca i jedno dijete teško su ozlijeđeni jučer u  prometnoj nesreći koja se dogodila oko 12.10 sati u Škabrnji, na Županijskoj cesti 6044.
Prema prvim informacijama iz PU zadarske, nesreću je izazvao 22-godišnji vozač osobnog automobila Š.C., koji se kretao iz smjera sjevera  prema jugu. Najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, on je u oštrom  zavoju izgubio kontrolu nad vozilom, prešao na suprotni kolnički trak i  sudario se s osobnim automobilom koji je dolazio iz suprotnog smjera, a  kojim je upravljao E.V (41), inače komunalni redar u Općini Škabrnja.  On je zadobio teške ozljede pa je jučer poslijepodne podvrgnut operativnom zahvatu, a teško su ozlijeđeni i putnici iz njegova automobila – prijatelj J.B (41) i 11-godišnji sin I.V., koji je, kako dozanjemo od prijatelja  obitelji, jučer zbog težine ozljeda stavljen u induciranu komu. Vozač iz  drugog automobile, Š.C. (22), zadobio je lakše ozljede.
Prema pričama mještana, mladić je iz Pridrage krenuo cestom kroz  Škabrnju i Prkos  k djevojci u Galovac. Nije bio pod utjecajem alkohola,  ali mu je policija nakon očevida koji je trajao do 15 sati ispisala kaznenu  prijavu zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj su tri osobe teško stradale.
Osim policije na mjestu nesreće jučer su intervenirali i vatrogasci, jer  su dvojica muškaraca i dijete ostali zarobljeni u zgužvanom automobilu.