Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

Žeravica počeo trenirati

Autor:

02.10.2009. 22:00
Žeravica počeo trenirati

Foto: Filip BRALA



Uz nekoliko više ili manje zvučnih ovogodišnjih pojačanja u redovima Zadar Slada ovih se dana očekuje i Anđelo Žeravica, povratnik nakon operacije križnih ligamenata. Kružni je napadač u prošloj sezoni bio jedan od temelja igre u napadu, stoga bi njegov povratak označio kompletiranje već dobro posložene momčadi, a samim time i još veće ambicije uoči nastavka prvenstva. Žeravica je u četvrtak odradio prvi trening sa Zadranima nakon gotovo šestomjesečne stanke.
– Dobro sam i ne osjećam nikakve bolove. No, zbog duge pauze, trebat će mi određeno vrijeme za uigravanje pa je prerano govoriti o potpunom povratku – osvrnuo se Žeravica na ozljedu.
– Zasad nisam još ništa dogovorio s čelnicima kluba. Moj povratak ovisi o uvjetima koje mi klub ponudi. Ako ne budu zadovoljavajući, radije ću pričekati još mjesec-dva do potpunog oporavka, nego riskirati ponavljanje ozljede. Želja da zaigram za Zadar uopće nije upitna, stoga se do kraja sljedećeg tjedna nadam našem konačnom dogovoru – saznali smo od Žeravice.
Anđelo se ozlijedio 7. travnja za vrijeme utakmice protiv Kaštela, a prve povratničke minute bi, kako kaže, mogao ubilježiti upravo u susretu s Kaštelima koji se odigrava 7. studenoga – točno 7 mjeseci kasnije.