Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Tomislav Bralić i Intrade kanadsku publiku podigli na noge

Autor: Irena Jurjević

02.10.2012. 22:00
Tomislav Bralić i Intrade kanadsku publiku podigli na noge


Prestižna dvorana Hammerson Hall u Living Arts centru bila je prepuna Zadrana i ljubitelja zadarske pjesme
Nakon što su rasprodali dva koncerta u Torontu, ako je suditi prema slikama i snimkama koje su osvanule na internetu, Tomislav Bralić i Intrade su tamošnju publiku podigli i na noge.
Prestižna dvorana Hammerson Hall u Living Arts centru bila je prepuna Zadrana i ljubitelja zadarske pjesme.
Hit koji je Bralića i Intrade, kako i sami priznaju, lansirao preko bare, “Croatio, iz duše te ljubim” na noge je podigao cijelu dvoranu.
Nizale su se jedna za drugom pjesme “Da te mogu pismom zvati”, “Ne damo te, pismo naša”, “Jute sam se zaljubija” te brojne druge.
“Toronto je zapiva bolje nego Zagreb”, “A ća je bilo lipo…”, “Bilo je divno osjećati se Hrvatom” neki su od komentara hrvatskih iseljenika koji se mogu naći ispod videosnimki objavljenih na Youtubeu, a nije nedostajalo niti želja da Bralić i Intrade svrate i do drugih kanadskih gradova.
Posjet Kanadi nije prvi odlazak Bralića i Intrade u inozemstvo, jer iza sebe imaju velike koncerte u Zurichu, Beču, Frankfurtu, Kijevu, a već ih na proljeće čeka i turneja po SAD-u. Nastup u Living Arts centru ostvario je ono što se od njih i očekivalo – a to je dostojno predstavljanje njihove zemlje u svijetu, koje, dakako, ne bi bilo moguće bez izvanredne potpore stotina volontera i simpatizera zajednice koji su izabrali upravo ovu dalmatinsku klapsku kombinaciju da pjevaju u njihovom gradu, poručili su iz organizacije.