Petak, 26. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Mladići ozlijeđeni kod Kauflanda – stabilno

02.11.2010. 23:00
Mladići ozlijeđeni kod Kauflanda – stabilno


Mladići u dobi od 16 i 17 godina koji su teško stradali u prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak dogodila kod Kauflanda su, kako smo jučer saznali u zadarskoj Općoj bolnici, stabilno.
Mlađi mladić kojemu je ozlijeđena glava je uspješno operiran, trenutačno se nalazi na Odjelu intenzivnog liječenja i njegovo je stanje stabilno, a starijeg mladića, kako nam je rečeno čeka operacija noge i njegovo je zdravstveno stanje, također, stabilno.
Nesreća se, naime, dogodila iza podneva i kako je utvrđeno nakon očevida kojeg su obavili zadarski policajci, nesreću je skrivila 38-godišnja vozačica “fiat punta” zadarskih registracija koja je na raskrižju oduzela prednost 17-godišnjaku koji se zajedno s godinu mlađim mladićem nalazio na motociklu.
Protiv vozačice, koja nije ozlijeđena, niti je bila pod utjecajem alkohola, bit će podnesena kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.
Stariji mladić koji je vozio motocikl imao je kacigu za vrijeme vožnje, no motociklom je upravljao prije stjecanja prava na polaganje vozačkog ispita, dok mlađi mladić nije imao zaštitnu kacigu na glavi.