Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Passion for fashion 2010.

02.12.2010. 23:00
Passion for fashion 2010.


Svi ljubitelji novih trendova kada su u pitanju kosa i frizure, kao i mladi frizeri koji žele proširiti svoje znanje i specijalizirati se u svojoj struci pozvani su sljedećeg tjedna na Passion for fashion 2010., modnu reviju frizura koja će se u petak 10. prosinca održati u Shine baru.
Mlad i ambiciozan tim sastavljen od Meli Tomašević, Mate Ćurkovića i Ante Babića u suradnji s Hanom Medin i Alenom Ljubićem osmislio je projekt putem kojeg će se prezentirati najnoviji trendovi u svjetskim frizerskim prijestolnicama.
Modna revija frizura spojena od nespojivih materijala, ekstravagantnih frizura i provokativne koreografije. Osim haljina i frizura posjetitelje očekuju gliste, puževi, skakavci aranžirani u jelima Hane Medin. Neki će biti u pitama, neki frigani, a neki sirovi, najavljuju organizatori.
Neće izostati niti dolazak pojedinih, medijima uvijek zanimljivih lica, ali i nekih novih pridošlica poput bivših kandidatkinja iz aktualnog „showa” Top Modela. Uvod u samu reviju obavit će Duje Stanišić, a nakon provoda u Shine Baru zabava će se preseliti na „after party” u Q bar.
Program u Shine baru započinje u 20 sati, ulaz je slobodan.