Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Mesić se “ukazao” u Zadarskom listu

02.12.2016. 23:00
Mesić se “ukazao” u Zadarskom listu


Šjor Stipe, možete li Vi nama reći koja je tajna Vašeg dobrog  izgleda u 82. godini života – upitao je jučer kolega Vele Brkić bivšeg hrvatskog predsjednika koji je posjetio redakciju Zadarskog lista – onako u prolazu.
U mome slučaju, to Vam je stalna borba, to Vas pomlađuje – uzvratio je sa smiješkom bivši šef hrvatske države koji je na toj dužnosti bio punih deset godina.
Stjepan Mesić, boravio je jučer neslužbeno u Zadru, i prolazeći uz našu redakciju, rado je prihvatio spontani poziv te svratio u naše prostorije pozdravivši se s urednicima i novinarima. U pratnji mu je bila gospođa Mirjana Pavoković sa suprugom, tajnica njegova Ureda, inače Zadranka koja za boravka u Donatovu gradu odsjeda u svome stanu na Poluotoku, kao i njegov suradnik, Zadranin David Lekaj.
Glavni urednik Šenol Selimović upoznao ga je ukratko sa Zadarskim listom i njegovom ulogom u javnom životu grada i županije, a Mesić je preporučio i jednu zanimljivu novinarsku temu o kojoj se do sada nije pisalo, a bila bi od iznimne koristi za jačanje imidža i interesa Hrvatske u svijetu. Prijedlog prihvaćen, a vidjet ćemo što će ispasti…