Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Milin: Ponosan sam na svoje “monstrume”

Autor: Drago Bajković

03.03.2013. 23:00
Milin: Ponosan sam na svoje “monstrume”

Foto: Zvonko KUCELIN



Odigrati onako dobro prvo poluvrijeme odavno nije viđeno na Stanovima. U poluvremenu mi nije preostalo drugo nego ih pohvaliti i reći im da samo tako nastave ginuti za svoj klub. To su oni i napravili kada su ostali s igračem manje – kazao je Ferdo Milin, trener Zadra


Na konferenciji za novinare bilo je promjenjivo raspoloženje. Zadrov strateg naravno bio je boljeg rasploženja, dok Tomislav Ivković, trener Lokomotive nije mogao biti zadovoljan izvedbom svoje momčadi.
– Čestitam Zadru na zasluženoj pobjedi. Ovo je možda bila i naša najslabija utakmica od kada sam trener Lokomotive. To naravno ne umanjuje ni najmanje Zadrovu zasluženu pobjedu. Bili smo loši u svim segmentima igre, ni taktički ni disciplinom nismo uzvratili Zadru na pravi način. Zadrani su iskoristili naš loš ulazak u utakmicu i zabili gol. Često se tada dogodi, iz jedne normalne momčadi postanu monstrumi, u pozitivnom smislu, što je Zadar i učinio. Podbacili smo u cjelosti. Ja sam kriv za ovaj poraz, preuzimam punu odgovornost jer nisam uspio pripremiti momčad na pravi način za ovu utakmicu.
Trener Ferdo Milin nije krio zadovoljstvo nakon, minimalne, ali vrijednosno, velike pobjede Zadra.
– Ponosan sam na svoje monstrume. Odigrati onako dobro prvo poluvrijeme odavno nije viđeno na Stanovima. U poluvremenu mi nije preostalo drugo nego ih pohvaliti i reći im da samo tako nastave ginuti za svoj klub. To su oni i napravili kada su ostali s igračem manje. Neka se trener Ivković ne naljuti, ali mi smo Lokomotivu potpuno nadigrali. Prvu pravu priliku stvorili su u 90. minuti i to im je jedina šansa. Mi smo s druge strane osim gola imali još 3-4 odlične prilike. Idemo dalje, rekao sam igračima u svlačionici, moramo osvajati bodove i u gostima.