Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Selma Prišlin napustila zadarski HNS

03.04.2017. 22:00
Selma Prišlin napustila zadarski HNS


Glasnogovornica županijske organizacije Hrvatske narodne stranke Selma Prišlin napustila je stranku. Zadarskim novinarima dobro poznata HNS-ovka koja je vrlo aktivno i uspješno radila svoj posao odnosa s javnošću, iznenadila je mnoge svojom odlukom s obzirom da već dulje vrijeme, a posebice kroz kampanju na zadnjim parlamentarnim izborima, figurira kao jedno od prominentnih imena HNS-a na zadarskoj političkoj sceni.
Ovu smo vijest provjerili obrativši se poznatoj, sada već bivšoj, HNS-ovki. Selma Prišlin na naše je pitanje potvrdno odgovorila, a na upit o razlozima odlaska iz redova HNS-a nije željela detaljno obrazložiti svoju odluku.
– U HNS-u sam predano i odgovorno radila i došao je trenutak kada sam, nažalost, shvatila da više ne mogu i ne želim djelovati u okruženju i u odnosima koji, po meni, nisu primjereni. Nemojte mi zamjeriti, ali ne bih htjela javno govoriti o detaljima s obzirom da nisam otišla da bih se s bilo kim razračunavala, nego zato što nisam više htjela ni mogla sudjelovati u načinu rada i u odnosima kakvi su postali karakteristični za stranku kojoj sam svim srcem pripadala, kazala je Prišlin.
Na pitanje gdje i kako vidi svoju političku budućnost, Selma Prišlin nam je odgovorila da trenutno nije opterećena tom mišlju.
Bivša glasnogovornica HNS-a, očito, ne želi javnu polemiku sa svojom bivšom strankom, a po njezinoj reakciji na našu novinarsku znatiželju, očito je da svoj rastanak s HNS-om komunicira na džentlmenski način, bez prozivanja i optužbi.
Za jednu malu stranku u Zadru, ali s jakom političkom tradicijom, gubitak članova, posebice kadrova poput Selme Prišlin, pitanje je s kojim bi se, kako stvari stoje, vodstvo gradske i županijske organizacije trebalo ozbiljno pozabaviti. Naime, stranku prvenstveno čine ljudi, oni su temeljni kapital svake političke ideje i organizacije.