Četvrtak, 28. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

Atletska ljepotica na vratima Bukovice i Ravnih kotara

Autor: Velimir Brkić

03.05.2013. 22:00
Atletska ljepotica na vratima Bukovice i Ravnih kotara

Foto: Velimir BRKIĆ



Pored dječjeg vrtića, srednje i osnovne škole jučer je u Sportsko-rekreacijskom centru Benkovac uokolo igrališta s umjetnom travom, na vratima Bukovice i Ravnih kotara, otvorena atletska staza te skakalište za skok udalj i u uvis.
Benkovačku atletsku ljepoticu, drugo atletsko igralište uopće u Zadarskoj županiji, otvorio je gradonačelnik, saborski zastupnik Branko Kutija.
– Prije četiri godine smo obećali atletsku stazu, obećanje smo održali i ispunili. Štoviše, otvaranjem atletske staze otvaraju se i novi putevi prema još boljim rezultatima i uspjesima atletičarki i atletičara u Benkovcu, dakako i još bolji uvjeti za to, rekao je gradonačelnik Benkovca.
Direktor HAS-a Siniša Ergotić u svom kratkom obraćanju je rekao da je svaka nova atletska staza ili bilo koji drugi sportski objekt otvoren u Hrvatskoj, velika stvar.
– Benkovac je u velikom zamahu, otvaraju sportske objekte, kupuju opremu. Veliko je zadovoljstvo biti dio sporta koji može okupiti toliko mladih sportaša i atletičara iza kojih stoji lokalna samouprava, poručio je Ergotić.