Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

Longin: Imamo program za još jači razvoj županije

03.05.2017. 22:00
Longin: Imamo program za još jači razvoj županije


Na čelu s kandidatom za župana, Božidarom Longinom, županijski HDZ predao je listu za Županiju, a Longin kaže kako su i ovog puta uvjereni u pobjedu jer imaju jednako kvalitetne programe kao i na zadnjim lokalnim izborima na kojima su im građani još jednom dali svoje povjerenje. Uz kandidate za zamjenike, Šimu Vickovića i Šimu Mršića, te tim stručnih ljudi koje je okupio oko sebe, Longin najavljuje snažan razvoj županije, i to pravedno i jednakom mjerom u svim krajevima.
– Radili smo sve ovo vrijeme isključivo na gospodarskim programima jer našoj županiji želimo stabilnu budućnost s visokom stopom zaposlenosti te razvijene i moderne infrastrukture koje će stvoriti sve uvjete za kvalitetan život građana u svim predjelima županije. Jasna nam je vizija našeg razvoja, znamo gdje smo sada i gdje želimo biti. Imamo razvojne programe i već spremne projekte, ali i izvore financiranja za još jači razvoj županije. No, prije svega imamo i ljude koji će znati to provesti. Uz jasne ciljeve i predan rad svih s liste ova će se vizija i ostvariti – kazao je Longin, dodajući kako su listom nastojali pokriti cijelu županiju.
– Već smo se dokazali sadašnjim rezultatima jer ne smijemo zaboraviti da se Zadarska županija podigla iz poslijeratnog razdoblja i da praktički dotad nije imala gotovo nikakvu infrastrukturu. A danas smo došli do statusa jedne od najrazvijenijih županija u Hrvatskoj. No, taj posao nije gotov, čeka nas novi i zato ćemo sutra predstaviti naš program, na kojemu je čak 38 projekata za koje već imamo osigurane financije.
Predstavljanje programa je sutra u Kraljevskim vinogradima, čime se šalje poruka o plavoj i zelenoj Hrvatskoj.