Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

Žele kontinuitet u razvoju grada

03.05.2017. 22:00
Žele kontinuitet u razvoju grada


U potpuno ležernom izdanju u kojem su odjevno prevladavale traperice i majice kratkih rukava, zadarski HDZ-ovci i partneri okupili su se oko 16,30 sati kako bi predali potpise potpore svojoj kandidaturi te listu za Gradsko vijeće koalicije HDZ, HSP AS, HSU, HRAST, Reformisti, Gradskom izbornom povjerenstvu u Ulici Franje Tuđmana.
Među članovima potpore kandidaturi HDZ-a našli su se mnogi zaposlenici gradske uprave, od komunalnih redara do pročelnika gradskih odjela.
Branko Dukić pojavio se u pratnji Ante Babića i Jagode Surać kao kandidata za dogradonačelnike. Predali su ukupno 3.621 potpis u plavoj kutiji koju je nosio Šime Erlić, pročelnik Upravnog odjela za EU fondove.
– Zadnji je dan, donijeli smo potpise da pokažemo našu odlučnost pred izbore. Ovo donošenje potpisa je naše ispunjavanje zakonske obaveze, a naravno da imamo podršku svih naših ljudi, i mladeži i vijećnika. Svi smo zajedno u ovim izborima, kazao je Dukić.
Na HDZ-ovoj izbornoj listi s koalicijskim partnerima ukupno je 31 ime, prvi na listi je Branko Dukić, a posljednji aktualni zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta.
– Na listi imamo i mladih i starih, i veterana u politici kao što je gospodin Vrančić i veterana u vojsci, sportaša, liječnika i svega što jedna lista treba imati. Uvjereni smo u našu pobjedu. Želimo stabilnu vlast u gradu Zadru, želimo imati kontinuitet u razvoju grada. Ne želimo dodatne peripetije i napore koji bi nas omeli u daljnjem tijeku razvoja grada, istaknuo je Dukić.
Okupljeni u podršci Branku Dukiću došli su odjeveni u plave i nešto tamnije plave majice s natpisom „majica za svaki dan” kao simbol Dukićeve kampanje čiji je moto „Zadar za svaki dan” s istaknutim stiliziranim slovom D u kojem je ili komadić neba ili komad rozete s katedrale sv. Stošije.