Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Dolazi Edo Maajka

Autor: Irena Jurjević

03.06.2009. 22:00
Dolazi Edo Maajka

Foto: Ivan JAMIČIĆ



Uz festival kratke priče koji u Zadar dovodi vrsna svjetska književna imena, Arsenal je za lipanj pripremio još nekoliko zanimljivih i zabavnih događanja. Puno se očekuje od koncerta Ede Maajke, najavljenog za petak 19. lipnja. Edu se nije imalo prilike vidjeti u Zadru već dosta dugo vremena, pa će tako njegov nastup za fanove predstavljati pravo osvježenje. Uz njega, u Arsenal dolaze DJ Soul, Frenkie i Guest MC. Cijena ulaznice u pretprodaji na Info pultu Arsenala 50 kuna, na dan koncerta 60 kuna.
U mjesecu lipnju, Arsenal je i službeno mjesto zabave za vrijeme trajanja 1. Svjetskog prvenstva u elektroničkom pikadu za muškarce i žene, najavila je suradnica za odnose s javnošću Nives Rogoznica. Uz večernje glazbene programe, na katu Arsenala bit će postavljeni pikado aparati, a posebna ponuda uključuje i dnevne menije doručaka i marendi po popularnim cijenama. Arsenal najavljuje i dva koncerta zadarskog Tempo banda 23. i 25. lipnja od 21 sat, te program naziva „Urban jam 023″ koji se 26. lipnja s početkom u 20 sati održava u povodu Svjetskog dana borbe protiv ovisnosti. Cijena ulaznice za ovaj program je 10 kuna, dok je ulaz na sve ostale programe tijekom održavanja Svjetskog prvenstva u pikadu slobodan.
Od izložbi, do 12. lipnja u prostoru Arsenala može se pogledati izložba zadarskog fotografa Filipa Brale “odraZadra: krugovi svjetla”, koja obuhvaća fotografije nastale u posljednjih godinu dana i svojevrstan su prikaz izmjene godišnjih doba nad svjetski poznatom instalacijom Pozdrav suncu.
13. lipnja u 20 sati otvorit će se izložba ‘Slike vremena’, koja obuhvaća 123 fotografije pripremljena je na temelju Zbirke fotografija Fotokluba Zagreb. Također, tu je i aukcija fotografija izložbe studenata Sveučilišta u Zadru ‘Afirmacija’ koja će se održati 6. lipnja, s početkom u 20 sati.