Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Dvorski: Linić je Superhik koji pogoduje krupnom kapitalu!

Autor: Suzana Bandić

03.08.2013. 22:00
Dvorski: Linić je Superhik koji pogoduje krupnom kapitalu!

Foto: Fabio ŠIMIĆEV



Za mene je ovo kultna slastičarnica u koju dolazim od malena, a zatvorili su je zbog sedam kuna. Kome je to u interesu? Osim toga naplaćena je kazna, a zatvaranjem samo dodatno gube vlasnici, država i radnici. Sve to navodi na misao da se tu radi o priči između malog i krupnog kapitala i da se sve želi preusmjeriti u velike trgovačke centre – oštro kritizirajući aktualnu državnu vlast rekao je jučer dožupan iz redova HSP AS Rudolf Dvorski na konferenciji za medije koju su ispred zapečaćenih vrata najpoznatije zadarske slastičarnice Donat održali “Ružini” pravaši.
– Kome su u bilo kojem velikom centru ikada uzvratili onu jednu lipu kad cijene završavaju na 99?! Zar onda u njihovim blagajnama nema viška?! Jučer je kreditni rejting smanjen na negativan, a to pokazuje da ministar Slavko Linić ne samo da ne zna što radi, nego laže sve nas.
Rudolfu Dvorskom, koji je ujedno i dopredsjednik HSP AS te njegovim lokalnim stranačkim kolegama, dogradonačelniku i članu predsjedništva stranke Ivici Vlakiću i predsjedniku ŽV ZDŽ Tomislavu Šariću, potporu su jučer dali i Ivan Tepeš, zamjenik predsjednice stranke i Pero Ćorić, glavni tajnik stranke. Ministra Linića usporedili su s likom iz kultnog stripa Alan Ford, Superhikom, koji krade siromašnima da bi dao bogatima.
– Linić bi da ga mi zovemo Robin Hoodom, ali nećemo – cinično je dobacio Ćorić.