Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Zadarski zalazak sunca motiv za model Startasica

03.08.2016. 22:00
Zadarski zalazak  sunca motiv za  model Startasica


Iako povijesno Zadar i Vukovar dijele priče Domovinskog  rata, njihova priča poveznica ovoga puta je jedinstvena i sportska. Zalazak sunca kao najprepoznatljiviji identitet Zadra postao je dizajnom  jednog od dva modela Startasica, koje proizvodi tvornica Borovo, napravljenom posebno za projekt Vak”an”za. Također je zanimljivo da je dizajn Sunsetica nastao na temelju akvarela petogodišnje Lobele (Lo’s Sunset).
U moderno doba komunikacije  i upotrebe platformi društvenih mreža, koje je između ostalog Zadar i  stavilo na prvo mjesto za European Best Destination za 2016. godine,  drugi dizajn obilježavaju #hashtagovi samog projekta i grada Zadra.  Oba modela Zalazak sunca i Hashtag napravljeni su kao muški i ženski  modeli.
Već dulje vrijeme Borovo se raznim projektima uključuje u sportska  događanja diljem Hrvatske, a suradnja na projektu Vak”an”za je prva  na zadarskom području. 
– Nastavno na nedavne suradnje Startasa kao izvorno hrvatskog suvenira ponosni smo na ovu suradnju, gdje Startas, kao i samo Borovo,  postaju dio atraktivnog sportskog, ali i kulturnog i turističkog sadržaja  zadarskog područja. Iako je možda još nedavno bilo teško zamisliti kako identiteti gradova s pratećom ponudom mogu prenijeti jedinstvenu  poruku na obući, platenoj tenisici s najduljom tradicijom u Hrvatskoj,  ovaj projekt dokazuje upravo suprotno. Ponosni smo da nam je oganizacija Vak”an”ze ukazala povjerenje i vjerujemo kako će naše  oduševljenje Startasica dijeliti svi koji posjete Vak”an”zu i Zadar, istaknuo je Damir Rupčić, voditelj projekata Borova.
Treba reći kako je projekt Vak”an”za među rijetkima je na zadarskom  području,  koji je postao prepoznat ne samo u Zadru, već i širokoj okolici, kao projekt koji se identificira s gradom Zadrom, počevši od imena  preko samog mjesta održavanja i svih turističkih i povijesnih odrednica  Zadra. 
Ove godine, godine Olimpijskih sportova, Vakan”za” kao vaterpolski  amaterski kup „antivaterpolista i neplivača zadarskog akvatorija” okuplja 12 ekipa sa područja Zadra. Projekt se odvija na centralnom dijelu  Zadarske rive poznate po najljepšem zalasku sunca.  Vak”an”za Startasice u modelima Sunset i Hashtag dostupne su na  www.vakanza-zd.com te u Vak”an”za Corneru po cijeni od 249 kuna.