Subota, 27. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

Zadar ne putuje u Prelog

03.12.2010. 23:00
Zadar ne putuje u Prelog


Susret 12. kola Prve hrvatske rukometne lige između Preloga i Zadra, koji je trebao biti odigran danas (subota) u Prelogu, je otkazan. U priopćenju iz Međimurja stoji kako su nepovoljne vremenske prilike razlog otkazivanju utakmice, te da je novi termin zakazan za 18. prosinca.
– Prema informacijama koje smo dobili iz Preloga, razlog je veliki snijeg koji je napadao, odnosno neprohodnost cesta. S obzirom na zdravstveno stanje momčadi i izostanak Josipa Peše, ta vijest za nas i nije tako loša. Stanku ćemo iskoristiti za što bolje uigravanje pred Kup ogled s Biogradom, te potom i utakmicu 13. kola sa Županjom. Nadam se da ćemo do tada podignuti razinu forme i u Prelog otputovati u punom sastavu. Tako će i naše šanse u posljednjoj utakmici jesenskog dijela prvenstva biti veće – izjavio je Miroslav Čačić, trener Zadra.
Otkazana je i utakmica 9. kola Druge lige – jug između vodećeg Biograda i drugoplasiranog Metkovića 1963 koja se trebala igrati večeras (18 sati). Razlog je poplava koja je pogodila grad na Neretvi, pa će se derbi drugoligaša s juga odigrati u nekim boljim (sunčanijim) vremenima.