Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

Privlaka dobiva strateški plan

04.01.2011. 23:00
Privlaka dobiva strateški plan


Javna rasprava o planu sazvana je za srijedu 26. siječnja u prostoriji Osnovne škole Privlaka s početkom u 12 sati. Sve zainteresirane fizičke i pravne osobe tom će prigodom prostornim planerima, izrađivačima izmjena i dopuna, moći postaviti konkretna pitanja i iznijeti svoje prijedloge


Nakon što je  neko vrijeme bio na doradi u  županijskom Zavodu za planiranje u Zadru, a time i izvan  snage, općinski Prostorni plan  će se po odluci privlačkih  općinskih vlasti s načelnikom  Ivom Surićem, ponovno naći  pred Privlačanima na javnoj  raspravi.
Javni uvid vezano za prijedlog izmjena i dopuna ovog  strateškog dokumenta za  općinu Privlaka i njezine tri i  pol tisuća žitelja bit će od  srijede 12. siječnja do subote  12. veljače u vijećnici Općine  Privlaka na adresi Ivana Pavla  II. 46. Svi zainteresirani za  prijedlog izmjena i dopuna  Prostornog plana moći će se  detaljno upoznati svakog radnog dana od 9 pa do 14 sati.
Javna rasprava o planu sazvana je za srijedu 26. siječnja u  prostoriji Osnovne škole Privlaka s početkom u 12 sati. Sve  zainteresirane fizičke i pravne  osobe tom će prigodom prostornim planerima,  izrađivačima izmjena i dopuna, moći postaviti konkretna  pitanja i iznijeti svoje prijedloge. Pisana očitovanja,  mišljenja, prijedloge i primjedbe na prijedlog Urbanističkog plana uređenja nadležna tijela, građani i pravne  osobe te vlasnici nekretnina  moći će dostaviti nositelju  izrade Općini Privlaka od 12.  siječnja do 12. veljače i to  pisanim putem. Također,  određena zapažanja, prijedlozi i primjedbe moći će se upisati u knjigu primjedbi, koja  će za čitavo vrijeme provedbe  javnog uvida biti dostupna uz  plan u općinskoj vijećnici u  vremenu od 9 do 14 sati.
Očitovanja, mišljenja, prijedlozi i primjedbe koje ne  budu čitko napisane te popraćene potpisanim imenom i  prezimenom te adresom  građana, odnosno pravnih  subjekata, neće se, kako smo  doznali u općinskoj upravi,  uzeti u razmatranje prilikom  sastavljanja izvješća s javne  rasprave.